fredag 21. januar 2011

Shabby chic

Jeg har vell handlet over evne og rom.. men når broderen har kjøpt hus på rot fant jeg mange nydelige skatter.

Denne flotte kjøkken benken skal jeg ha på stua, benkeplaten skal jeg male, men resten skal få være som det er. Det blir bokreolene som må gå denne gang. Jeg skal panele hele stua , kjøkkenet og gangen med hvitmalt smalpanel. Tror det blir kjempe fint.

Kjøkkenet begynner å ta form , stolene er fra huset til broderen, det er omtrent alt som henger på knaggene i tallerken hyllen også :)



Tenk så fint dette blir når jeg får malt det hvit!!! :) :)

onsdag 19. januar 2011

Tunika


Jeg er så heldig at jeg har en flittig svigermor som lærer meg noen triks på symaskinen. Fri dag og med Selma i barnehagen bel det 2 stk tunika i to års str. :) veldig arti! Måtte bare legge ut et skryte bilde.

mandag 17. januar 2011

2011

Det nye året kom som et friskt etterlengtet pust, alle merkedagene fra året som gikk er over og jeg er lettet. Selma er mer selvstendig, og jeg har senket kravene.. Alle de forventningene til hvordan man skal gjøre det når man får barn blir plukket fra hverandre, og nye mål blir satt og føyer seg inn i hverdagens gjøremål. Det ble ikke slik vi hadde planlagt det. For meg blir det viktig og ta med seg alle de gode minnene og bære dem med meg videre, man må leve i fremtiden fargelagt av fortiden, på godt og vondt.

Jeg ser inn i 2011 og planlegger en ny start for meg og Selma, vi vender tilbake til leiligheten vår 1 februar. Jeg gleder meg og har planer om oppussing, venner og familie på besøk, og nye reisemål.

Inspirasjon til oppusing fant jeg hos Lev Landlig her har jeg bestillt meg års abonnement :)